menuclose

Mobergsro Foto- och blomsterateljé – vår logga


Vi har funderat, planerat och skapat och kommit fram till vår vision kring Mobergsro Foto- och blomsterateljé, och vår logga är ett försök att i en bild åskådliggöra vad vi vill förmedla och stå för under de kommande åren.

Grundtanken är som du säkert förstår en drömfångare. Drömfångaren, som anses ha en magisk kraft, uppkom i indianernas mytologi, och ansågs ha förmåga att skilja mardrömmar från de goda drömmarna. Mardrömmarna fastnar i nätet och endast de goda drömmarna kan ta sig igenom och vidare. Vår förhoppning är att få hjälpa till att förverkliga dina drömmar, till vardag och fest. Det handlar om att skapa vackra minnen genom livet oavsett om det t.ex. sker genom en drömsk bröllopsbild eller en blombukett på köksbordet.

Kameran i loggan symboliserar naturligtvis de minnesvärda bilderna som hjälper oss att komma ihåg de olika skeendena i livet och några av våra favoritblommor, dahlior och rudbeckior, får symbolisera de blommor som vi hoppas och tror kommer att skänka, glädje, hopp och tröst.


I loggan finns ytterligare ett par små detaljer som vi tycker tillför bilden lite liv men också har en speciell innebörd för oss, som vi gärna delar med dig. I samband med att en av våra nära anhöriga tog sitt sista andetag så uppenbarade sig en liten nyckelpiga, trots att det inte alls var rätt årstid för detta. Denna nyckelpiga har sedan fortsatt att dyka upp vid tillfällen som varit viktiga för vår familj, t.ex. barndop och bemärkelsedagar. Så det är klart att vår morfar måste få hålla ett vakande öga på vår ateljé.

Några år senare stod vi samma situation med en annan nära anhörig men den här gången var det en fjäril som dök upp i fönstret, också detta vid helt fel årstid. Så vi låter även vår mormor vara med och förgylla vår logga.

Vi är övertygade om att vår logga kommer att få en hög igenkänningsfaktor och vår förhoppning är att du ska kunna njuta av vår logga som det lilla konstverk det är, bli påmind om att drömmar är till för att förverkligas, minnen är värda att spara på och av blommor blir man alltid glad. Vi hjälper dig gärna att skapa vackra minne både med foton och blommor, till vardag och fest, i glädje och sorg. Vi hoppas att du ska bli glad när du ser loggan och känna dig välkommen till oss – Välkommen ut på landet!


Loggan har Anna på https://www.annagorandesign.se/ hjälpt oss med

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *