menuclose

Nyföddfotograferingen – alltid speciell

Nyföddfotograferingen – alltid speciell


Alla fotograferingar innebär ju ett speciellt ögonblick när man har möjlighet att skapa minnen för framtiden. Men just att kunna föreviga barnets första dagar är alltid lite extra speciellt och blir till ett otroligt viktigt minne att bevara, för hur fort glömmer vi inte hur litet knytet var, hur rofyllt barnet sov osv.

I min fotoateljé finns möjlighet att skapa just dessa drömska bilder som hjälper oss att minnas genom hela livet, just de där tidiga dagarna i livet. Genom att använda olika rekvisita kan vi fånga just dina personliga bilder genom t.ex. färgval och tillbehör.

Jag har genomgått utbildningar för att säkert och tryggt kunna fotografera just nyfödda. Att veta hur man kan posera ett barn, bara några dagar gammalt, är viktigt för att skapa just de rätta förhållanden som krävs för att fånga de magiska bilderna. Vi tar god tid på oss, matpaus och tid för blöjbyten är inräknade. Min ambition är att skapa lugn och harmoni både för föräldrar, barn och mig själv.

Hör gärna av dig i god till före förlossning så utgår vi från beräknad födsel och bestämmer sedan exakt tid när barnet kommit till världen. Ska vi kunna fånga de poser som är typiska för just nyfödda får fotograferingen inte dröja allt för många dagar. Vi kan fotografera barnet enskilt men ofta väljer familjen att också låta föräldrarna och eventuellt övriga syskon finnas med på foton.

Dessa bilder är verkligen underbara minnen och inte sällan blir också just fotograferingen i fint minne i sig. Dessutom är en bild från en nyföddfotograferingen en högt uppskattad present till släkt och vänner.


Välkommen ut till landet och min fotoateljé för att säga välkommen till världen till ditt nyfödda barn!

0 comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *